Добре дошли в нашия уеб сайт

КЪЩАТА

Къща за гости "При бай Руси" се намира на 4 км. от Мадарския конник – глобалният символ на България. Чрез реставрирането на къщата сме се опитали да съхраним духа на българското село от преди повече от век. Къщата разполага с пет двойни и две тройни стаи. Стаите са със самостоятелен санитарен възел и са оборудвани с всичко необходимо. Отоплението през зимата се осъществява чрез локално парно. Максималният капацитет на къщата е 17 души.

Ние ви предлагаме  през горещите летни дни, да се насладите на прохладата и зеленината на просторната градина. А в студените зимни вечери можете да се сгреете до запаленото огнище, в което тихо къкри гърне с боб или гювеч, пълен с крехко месце. През тихите утрини ще се събудите от аромата на прясно изпечена баница, бухти или мекици, гарнирани с домашно приготвено сладко.

За да изживеете едно приятно семейно тържество или бизнес парти, на ваше разположение е просторна банкетна зала за 25-30 човека, а при предварителна заявка можем да ви приготвим вкусно агънце на пещ. През топлите месеци можете и сами да си сготвите вкусно барбекю в  оборудваната лятна кухня.

В радиус само от 25 км. около Кюлевча, можете да посетите едни от най-известните исторически забележителности в България - Мадара, Плиска, Преслав.

Областният град-Шумен е само на 15 минути път с кола. В Шумен може да разгледате Шуменската крепост, паметник „Създатели на българската държава“, Томбул джамия, Регионалния исторически музей, който притежава една от най-богатите сбирки в България. Любителите на животните и в частност конете могат да посетят най-старият конезавод в страната - ДП „Кабиюк.

На запалените туристи, околностите на селото предлагат множество маршрути, които разкриват дивотата и прелестите на природата. Авджиите и риболовците, пък могат да изпробват слуката си, а след това на софрата да „мерят“ подвизи с тези на чорбаджията.

Можем да ви предложим:
  • паркинг
  • детска площадка
  • навес с лятна кухня
  • барбекю
  • банкетна зала
  • WiFi 
  • настаняване на домашни любимци
  • транспорт от/до жп гара
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на сайта. Към пълната версия.
Уебсайт в alle.bg